Хороскоп за 3 юни

03.06.2023 13:27 504 Коментари: / Добави коментар Източник: България Он Еър Редактор: Силвия Катранкова Общество
Хороскоп за 3 юни

Овен - Разчитайте на въображението си и търсете творчески варианти на всички занимания, които сте си набелязали. Новаторските ви идеи не само ще впечатлят близките ви, но и ще получите куп комплименти за тях.

Телец - Всяка тема, с която решите да се занимавате, ще ви изглежда важна и ще сте готови да инвестирате в разсъжденията си и време, и интелектуална енергия. Опитайте се да дефинирате окончателните си заключения, за да ги използвате, когато се наложи. Не го ли направите, на следващия ден въпросите, върху които сте размишлявали може да ви се сторят незначителни и да съжалите, че сте им отделили толкова много внимание.

Близнаци - По някакви причини ще се наложи да си спомните стари грешки. Може би, за да се справите с последствията или пък отново ще попаднете в ситуация, подобна на предишната, а не е изключено да се сетите за тях, за да се предпазите и да ги избегнете. Независимо от причините, натрупаният опит ще ви е от полза.

Рак - Част от заниманията, към които ще се наложи да ориентирате силите си, може да не са ви особено приятни. Имате два варианта: да се заемете с тях въпреки нежеланието си и да се опитате да овладеете емоциите или да обсъдите въпроса с близките си и да разпределите дейностите.

Лъв - Преценявайте внимателно думите и действията си, защото ако "стъпите накриво" околните няма да ви спестят забележките си. Въздържайте се от щедри обещания, рано или късно ще ви поискат сметка за изпълнението им, съветва az-jenata.bg.

Дева - Един от дните, в които "нещата се подреждат от само себе си". Дори да не успеете да осъществите изцяло и напълно всичките си намерения, то най-малкото събитията ще се развиват така, че няма да се наложи да се занимавате с хора, които са ви неприятни или да водите безкрайни и абсолютно ненужни спорове.

Везни - Непредвидено събитие ще ви подскаже, че е желателно да преразгледате перспективните си планове. Ще установите, че не разполагате с удобни условия за реализиране на част от тях и е за предпочитане да ги замените с други, по-подходящи. Направите ли го своевременно, ще напреднете бързо.

Скорпион - Не е изключено да станете обект на няколко проверки и да се наложи непрекъснато да обяснявате причините за някои свои действия. Подобни обстоятелства няма как да не предизвикат пристъпи на раздразнителност, а най-лесният начин да ги избегнете е да се придържате към правилата.

Стрелец - Опитайте се да прецените обективно настроението и нагласата на събеседниците си, преди да поведете разговор на каквато и да било тема. Показвайки, че се съобразявате с тях, ще получите одобрението им, защото ще направят усилие да ви разберат правилно.

Козирог - Някой ще огласи информация, която се опитвате да запазите в тайна. Нито отричайте, нито потвърждавайте изнесените за вас подробности. Заемайки неутрална позиция, ще си осигурите време за обмисляне на ситуацията и изграждане на подходяща тактика.

Водолей - Абсолютно против волята си ще се наложи да заемете арбитърска позиция между близките си, които рязко ще се противопоставят помежду си. През целия ден може да се чувствате като "боксова круша", защото и едните, и другите ще настояват на своето и ще ви ангажират с личните си емоции.

Риби - Ще се наложи да направите нещо като "анализ на грешките". Дали ще е самостоятелно или с активното съдействие на близките, които няма да останат безразлични към пропуските и ще ви атакуват със забележки, няма никакво значение. Основното в случая е да разберете, че критиката от време на време може да бъде конструктивна, което означава и полезна.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.
22.09.2023 16:32 129
Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.

Тази година есенното равноденствие ще настъпи на 23 септември в 09:50 ч. българск...

Градината на света ще приеме три събития през уикенда
22.09.2023 15:53 1706
Градината на света ще приеме три събития през уикенда

Утре/23 септември/ в 11 ч. кметът на община Пазарджик и най-успешният български ф...

Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица
22.09.2023 13:29 144
Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица

През 2022 г. гражданите на ЕС на възраст 20-64 г. са работили средно 37,5 часа се...

ТМ+

Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа
21.09.2023 17:37 127 Общество
Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа

„Ножарите на Костенец“ е поредният докуменален филм на Евгени Попов, ...

Как да се погрижим за кожата през есента?
21.09.2023 15:10 145 Общество
Как да се погрижим за кожата през есента?

Кожата на лицето ни обича, когато я глезим с маски, без значение дали ние си ги п...

LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
21.09.2023 14:45 156 Техно
LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Трансформацията на компанията ще осигури по-добър живот за своите потребители чр...

Хороскоп за 21 септември
21.09.2023 08:52 360 Общество
Хороскоп за 21 септември

Овен - Учете се от взаимоотношенията си и от ситуациите, в които попадате....