Любовни запознанства за Лъвовете, пари за Скорпионите

08.06.2023 08:36 654 Коментари: / Добави коментар Редактор: Таня Кабурова Общество
Любовни запознанства за Лъвовете, пари за Скорпионите

Овен
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Важен ден за печалба. Ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Четвъртък е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци
Четвъртък носи успех на Близнаците. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Рак
Четвъртък не е еднозначен ден за Раците. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Избягвайте споровете.

Лъв
Четвъртък ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Денят ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. До обяд отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Дева
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Везни
В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Денят ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Ден удачен и за смели начинания, действайте. Обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион
Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Скорпион. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Четвъртък е изненадващ с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете внимателни в избора на партньори. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, оттам ще дойдат и парите. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Козирог
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем - защото ще се отчете като загуба. Късметът е с Вас и в любовта. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Грижете се за спокойствието си. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Водолей
В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ще трябва да споделите чувствата си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. 

Риби
Четвъртък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.
22.09.2023 16:32 123
Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.

Тази година есенното равноденствие ще настъпи на 23 септември в 09:50 ч. българск...

Градината на света ще приеме три събития през уикенда
22.09.2023 15:53 1695
Градината на света ще приеме три събития през уикенда

Утре/23 септември/ в 11 ч. кметът на община Пазарджик и най-успешният български ф...

Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица
22.09.2023 13:29 140
Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица

През 2022 г. гражданите на ЕС на възраст 20-64 г. са работили средно 37,5 часа се...

ТМ+

Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа
21.09.2023 17:37 127 Общество
Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа

„Ножарите на Костенец“ е поредният докуменален филм на Евгени Попов, ...

Как да се погрижим за кожата през есента?
21.09.2023 15:10 145 Общество
Как да се погрижим за кожата през есента?

Кожата на лицето ни обича, когато я глезим с маски, без значение дали ние си ги п...

LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
21.09.2023 14:45 156 Техно
LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Трансформацията на компанията ще осигури по-добър живот за своите потребители чр...

Хороскоп за 21 септември
21.09.2023 08:52 360 Общество
Хороскоп за 21 септември

Овен - Учете се от взаимоотношенията си и от ситуациите, в които попадате....