Нов етап за Девите, Рибите ще реализират целите си

09.06.2023 08:46 702 Коментари: / Добави коментар Редактор: Елена Ламбрева Общество
Нов етап за Девите, Рибите ще реализират целите си

Овен
Петък обещава да бъде просто забележителен. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни.

Телец
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас.

Близнаци
Опитите на някои Близнаци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера, ще претърпят успех. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Петъчният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Оставете напрежението да се изпари. Дайте шанс на любовта, бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

Рак
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Обърнете внимание и на хората в дома си. Петък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Денят е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения.

Лъв
Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Не се обаждайте първи на любимите хора.

Дева
Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте.

Везни
Денят е благоприятен за самооценка. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Ако имате някакви любовни недоразумения ще успеете да ги изясните.

Скорпион
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в петък да се захващате с това. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н.

Стрелец
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.

Козирог
Петък е успешен ден за Козирозите. Петък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Повечето имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата.

Водолей
В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Петък се оказва напрегнат ден за доста от Водолеите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Избягвайте да влизате в конфликтни ситуации.

Риби
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Петъчният ден ще е подходящ за домашни дела. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Карл Люис и папа Франциск със специални подаръци за изложбата Личности и събития в българския спорт
26.09.2023 19:11 170
Карл Люис и папа Франциск със специални подаръци за изложбата Личности и събития в българския спорт

От началото на месец юли в Регионалния исторически музей е подредена изложбата &b...

Започна изграждането на нов склад за автомобилни резервни части в Пазарджик
26.09.2023 18:19 601
Започна изграждането на нов склад за автомобилни резервни части в Пазарджик

Нова търговска инвестиция за милиони левове стартира в Пазарджик. Очаква се в рам...

Вечният пламък на мира гори в Пазарджик
26.09.2023 18:18 359
Вечният пламък на мира гори в Пазарджик

Двамата велики спортисти Карл Люис и Христо Стоичков, заедно с кмета на Пазарджик...

ТМ+

Xiaomi Education обявява проекта Всеки кадър е история
26.09.2023 16:45 60 Техно
Xiaomi Education обявява проекта Всеки кадър е история

Берлин, Германия, 25 септември 2023 г. - Xiaomi, в партньорство с уважавания ин...

Плодове с малко съдържание на захар
26.09.2023 13:51 142 Общество
Плодове с малко съдържание на захар

Захарта и захарните изделия оказват вредно влияние върху здравето ни, затова е ва...

Хороскоп за 26 септември
26.09.2023 09:45 286 Общество
Хороскоп за 26 септември

Овен - Изпитвате натоварване, което не ви се отразява добре. Не повтаряйте...

Градината на света – посланието на Пазарджик към всички народи
25.09.2023 19:10 1116 Акценти
Градината на света – посланието на Пазарджик към всички народи

112 декара, дървета, храсти и цветя от България, Балканските страни, Европа и цел...